Čaven vertikal kilometer, 22. 5. 2016

Letošnjo poletno sezono sem otvorila z nastopom na teku na Čaven. Proga mi tukaj ustreza, saj je bolj strma in poteka po gozdnih poteh. Na štartu se nas je zbralo kar nekaj dobrih tekačev, saj je tekma štela za točke slovenskega pokala, prav tako pa se organizatorji vsako leto potrudijo, da se tekmovalci udobno počutimo.

FB_IMG_1464238273048Obetal se nam je sončen dan z visokimi temperaturami, ki pa meni niso ravno pogodu. Oblekla sem se čim manj, kar se lahko in skušala odmisliti vročino. Štartala sem skupaj z Ano, Jana pa je že na začetku pridobila tolikšno prednost, da je bila neulovljiva. Ko sem na polovici s tempom začela popuščati, me je prehitela Ana. Tako sem v cilj prišla tretja.

P1210933Z rezultatom sem zadovoljna, saj vem, da mi do prave forme manjka še nekaj intenzivnejših treningov. Prav tako se je letošnja zimska sezona končala kar pozno, telo in glava pa sta klicala po počitku. Letošnji poudarek bo na vertikalah, saj se nameravam udeležiti kakšne tekme s svetovne serije vertikal kilometer, razmišljam tudi o nastopu na Red Bull K3. Že naslednji vikend imamo v Sloveniji kar 2 zanimiva vertikala, in sicer na Krvavcu in Golteh, potem sledi še državno prvenstvo gor – dol …

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s